پاول دوروف که قبلا بزرگترین شبکه اجتماعی روسیه به نام Vkontakte را پایه گذاشت، می‌خواهد تلگرام را به یک اقتصاد مبتنی بر بلاک‌چین برای بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر تبدیل کند.

به گزارش دنیای اقتصاد، به‌نظر می‌آید که در زیرلایه فیلترینگ تلگرام در روسیه، اهداف اقتصادی نیز قرار دارد. بلومبرگ در یک تحلیل، انگیزه‌های اقتصادی این تصمیم را بررسی کرده که نشان می‌دهد در فیلترینگ تلگرام، منفعت یکی از قدرتمندان نزدیک به دولت پوتین، مدنظر قرار گرفته است.

ریشه اقتصادی در تصمیم اخیر

تصور کنید اگر ایالات‌متحده پس از عملکرد نومیدکننده مارک زاکربرگ در کنگره در هفته گذشته، فیس‌بوک را فیلتر می‌کرد، چه اتفاقی می‌افتاد. فرآیند مشابهی که روز دوشنبه گذشته در روسیه رخ داد به شکلی پیش رفت که سازمان نظارت بر اینترنت در این کشور از ارائه دهندگان اینترنت خواست تا مانع از دسترسی کاربران روسی به پیام‌رسان تلگرام شوند.

هرچند دولت مسدود کردن تلگرام را به عمل نکردن این شرکت به قوانین نسبت می‌دهد اما برخی معتقدند این اقدام یک حرکت اقتصادی به نفع یکی از میلیاردرهای نزدیک به دولت روسیه است. برخلاف فیس‌بوک، تجارت تلگرام مبتنی بر جمع‌آوری داده‌های کاربر برای تبلیغات هدفمند نبوده، بلکه تاکنون به‌صورت یک شرکت غیرانتفاعی عمل کرده است.

پاول دوروف که قبلا بزرگترین شبکه اجتماعی روسیه به نام Vkontakte را پایه گذاشت، می‌خواهد تلگرام را به یک اقتصاد مبتنی بر بلاک‌چین برای بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر تبدیل کند.

برای این منظور، وی بزرگترین عرضه اولیه ارز مجازی جهان را انجام داده که تاکنون ۸۵۰ میلیون دلار پیش‌ کرده است. در حال‌حاضر شواهد قوی وجود دارد که تلگرام می‌تواند به‌عنوان یک ایستم اقتصادی عمل کند. هزاران نفری که هم‌اکنون از طریق تلگرام درآمد کسب ‌می‌کنند، فعالیتشان با مسدود شدن تلگرام تهدید می‌شود. مشکل رگولاتوری روسیه با تلگرام نیز متفاوت از رگولاتورهای ایالات‌متحده با فیس‌بوک است.

 

ادامه مطلب .

 


موبیلیکا | همه چیز در مورد موبایل تلگرام ,روسیه ,اقتصادی ,کرده ,دولت ,فیلترینگ ,بلاک‌چین برای ,اقتصاد مبتنی ,میلیون کاربر ,کاربر تبدیل ,فیلترینگ تلگرام ,میلیون کاربر تبدیل ,گذا منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه آنلاین قهوه جی date-products batrycar ایران وب سامانه اطلاعاتی جامع پله برقی